Schadeformulieren & Procedure

Om een claim in te dienen gebruikt u de volgende link:

www.chubbclaims.be

Belangrijke zaken bij het invullen van het webformulier:

  1. Kies voor het juiste type claim. Betreft het medische kostennota’s, kies dan “Medical Expenses”. Als het om een reisclaim gaat, kies dan “Travel Claims”.
  2. Voeg aan het eind de kopieën van de (medische) documenten en (medische) kosten toe (houd altijd de originele documenten tot een jaar na de claim in bezit, deze kunnen nog opgevraagd worden!).
  3. Wees duidelijk in uw uitleg, hoe meer informatie de verzekeraar ontvangt, hoe sneller de claim afgehandeld kan worden.
  4. Vergeet zeker niet uw contactgegevens en rekeningnummer goed door te geven, deze zijn nodig om de claim af te kunnen handelen.
  5. Indien u vervolgkosten hebt op een eerder ingediende claim, stuur deze dan direct per mail naar beneluxclaims@chubb.com, of voeg ze toe aan uw dossier met uw Token-ID.

Bij problemen met het invullen van het schadeformulier kunt u contact opnemen met Chubb op het telefoonnummer +32 251 69 783. Minder dringende vragen kunnen per email gesteld worden op het adres beneluxclaims@chubb.com.

Dien dus nu snel en eenvoudig uw claim online in op www.chubbclaims.be. Dossiers worden binnen 10 werkdagen behandeld na het indienen van de aanvraag. De terugbetaling van de kosten zal binnen 10 dagen na ontvangst van de nodige bewijsstukken gebeuren.

Onderstaande is alleen van toepassing voor mensen met een SIP Complement dekking.

Als u een SIP Complement dekking gekozen heeft, bent u aangesloten bij een mutualiteit of profiteert u van een sociaal zekerheidssysteem dat bepaalde kosten (deels) dekt. In dat geval dient u ook het bewijs van terugbetaling door de mutualiteit of het sociale zekerheidssysteem mee te sturen. Chubb betaalt dan alleen de resterende kosten van de nota terug, na aftrek van de vergoeding van uw eigen mutualiteit of sociale zekerheidssysteem.

In het geval dat u het formulier liever per email stuurt kunt u het hieronder downloaden. Let wel op: de verwerking van dit formulier zal langer duren dan die van het online formulier op www.chubbclaims.be. Het adres hiervoor is beneluxclaims@chubb.com.Contact Us picture